Close sidebar
Close sidebar

"Nu-ti fie teama. Sunt tatal tau. Sunt si fratele, si iubitul tau", i-a spus Gaddafi unei fete de 15 ani, pe care a transformat-o in sclava lui

Potrivit lui Annick Cojean, jurnalista la prestigiosul cotidian "Le Monde", care a scris o carte despre fostul dictator libian, Muammar Gaddafi avea la cativa kilometri de Tripoli o fortareata in care aveau loc adevarate orgii sexuale. Fete si baieti erau obligati sa intretina relatii sexuale cu acesta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cartea "Haremul lui Gaddafi", Cojean dezvaluie povestea unei eleve, "Soraya", care a fost rapita la 15 ani si transformata in sclava a lui Gaddafi. Ea a fost eliberata cinci ani mai tarziu, dupa ce a fost batuta si violata aproape in fiecare zi.

Fostul dictator a vazut-o la o ceremonie si le-a cerut oamenilor lui sa i-o aduca fiindca o doreste. In urmatoarea zi, fata a fost adusa la palat, unde a fost dezbracata, epilata si dusa in camera despotului.

"Nu-ti fie teama. Sunt tatal tau. Sunt si fratele, si iubitul tau. Voi fi totul pentru tine, pentru ca vei ramane sa locuiesti cu mine pentru totdeauna", i-a spus fostul dictator fetei.

"Soraya" l-a respins si drept pedeapsa a fost luata de seful haremului pentru "a fi educata".

A fost obligata sa vizioneze materiale indecente si sa se uite la Gaddafi in timp ce facea sex cu altii, pentru ca, potrivit cartii, despotul viola atat fete, cat si baieti, scrie historia.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI