Close sidebar
Close sidebar

Nu-ti imaginezi cine este singura persoana pe care o urmareste Simona Halep pe instagram. Lui Darren Cahill i-a dat "unfollow"

Simona Halep urmareste o singura persoana pe insta. Are legatura cu Darren Cahill.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Simona Halep este cea mai iubita romanca. Sportiva ne aduce emotii, fericire si mandrie in suflete la fiecare meci de pe terenul de tenis, iar diplomatia si eleganta cu care le raspunde criticilor si celor care aleg sa-si exprime in locul nepotrivit opiniile politice parca te fac sa o admiri si mai mult.

Iar sustinerea si respectul pe care romanii si nu numai i-l poarta Simonei se vede si pe retelele de socializare. Marea sportiva are 1,5 milioane de aprecieri pe facebook si 832.000 de urmaritori pe instagram.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Curios este ca ea nu urmareste decat o singura persoana. Si nu, nu este vorba despre vreo potentiala adversara pe terenul de tenis ci de...fiica lui Darren Cahill, Tahlia.

Simona Halep urmareste o singura persoana pe insta. Are legatura cu Darren Cahill.

Interesant este ca, pana de curand, Simona urmarea si contul antrenorului ei, dar, recent, i-a dat "unfollow".

In urma cu un an, dupa meciul Simonei cu Johanna Konta, Cahill a incetat pentru o perioada colaborarea cu romanca. Uite ce spunea Halep despre motivele antrenorului.

" Mi-a spus ca oprim colaborarea cand era acasa si ca vom vorbi dupa Paris. Apoi i-a placut cum m-am comportat in meciurile de Fed Cup si cele de la Stuttgart.

Cred ca dupa acel turneu mi-a zis ca e pregatit sa se intoarca alaturi de mine. Si l-am rugat daca poate sa vina inainte de Madrid si a fost de acord pentru ca a vazut ca imi doresc sa ma schimb. Acum ma bucur ca pot sa fiu pozitiva pe teren si nu o sa mai fiu niciodata negativa, asa cum am fost la Miami, pentru ca atunci cand am urmarit inregistrarea m-am simtit foarte rusinata pentru ceea ce am facut", a declarat Simona Halep in urma cu ceva timp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI