Close sidebar
Close sidebar

Nu vei ghici ce vârstă are această femeie. Dieta secretă a Marthei Steward: sport și alimentație organică

Martha Stewart este, fără îndoială, una dintre cele mai fabuloase vedete din lume. Autoarea și personalitatea TV se menține la fel de tânără ca în urmă cu zeci de ani printr-un regim de viață special. Nu ghicești prea ușor ce vârstă are în prezent.

Sorin Negru,

Nu vei ghici ce vârstă are această femeie. Dieta secretă a Marthei Steward

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Martha Stewart este conștientă de faptul că este un "simbol sexual" la vârsta înaintată pe care o are – și îi place acest lucru, potrivit Unilad.

Vedeta TV a recunoscut că este un „sentiment fantastic” să știe că este considerată un „sex simbol de bună credință”.

Citește și: A fost dată afară din supermarket pe motiv că este prea atrăgătoare

Ea a vorbit săptămâna aceasta cu revista InStyle despre modul în care își menține tinerețea la vârsta a treia. „Cred că poate fi un exemplu bun și pentru alții”, a spus realizatoarea de emisiuni culinare în interviu.

Cum arată Martha Stewart  la 81 de ani

Martha Steward are, într-adevăr, 81 de ani și nimănui nu-i vine să creadă că a reușit să se mențină în forma actuală fără intervenții estetice.

"Sunt profesoară. Încerc să-i învăț și pe alții că poți arăta grozav. Nu există nici un motiv să îmbătrânești excesiv”, spune autoarea mai multor cărți.

Ea a divulgat, de asemenea, mai multe informații despre dietele și rutinele de antrenament care au ținut-o în formă după toți acești ani.

„Păstrez un regim cu alimentele organice. Nu țin neapărat dietă, dar mă uit la ce mănânc”, a spus ea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Fac Pilates de trei ori pe săptămână cu un instructor. Am un maseur care are grijă de corpul meu. Mă duc la un chiropractician”, a explicat femeia de 81 de ani.

„Acestea sunt toate lucrurile pe care le fac doar ca să mă simt bine.” În ultimii câțiva ani, Stewart a devenit un model al culturii pop și o inspirație pentru mulți, deoarece își arată frecvent frumusețea în fotografiile Instagram pe care alții le-au numit „imagini ale tinereții fără bătrânețe”.

Citește și: "Îmi dau seama dacă un bărbat e bun la pat după un detaliu de la prima întâlnire". Ce test infailibil are femeia de 53 de ani pentru iubiții mai tineri decât ea

Martha Steward a ajuns la un număr record ce urmăritori pe Instagram- peste 1,8 milioane. Oamenii apreciază rețetele delicioase ale personalității TV și sfaturile privind regimul de viață.

O fotografie a devenit recent virală pentru pielea incredibilă a Marthei la 81 de ani. Femeia a postat această imagine de prim-plan în timp ce își făcea părul.

Martha Steward

[Sursa foto: Instagram]

„Piele arată bine după o lună cu climă uscat și ,ult pilates”, a scris ea, adăugând că nu folosea un filtru fotografic și că iluminarea era perfectă pentru un selfie.

Asta după ce utilizatorii online au susținut că ar fi suferit o operație estetică. Femeia a negat intervențiile extra-alimentare sau chirurgicale.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sportul și alimentația organică sunt secretul- spune Martha Steward.

Nu vei ghici ce vârstă are această femeie. Dieta secretă a Marthei Steward

[Sursa foto: Instagram]

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI