Experții în iluzii optice propun un nou test IQ pe baza căruia poți să afli dacă ai capacități remarcabile de observație și deducție.

Gergely Dudás, graficianul care a conceput puzzle-ul, a declarat pentru Fox News Digital că Ziua Recunoștinței nu este sărbătorită în Europa, deși este recunoscută.

Citește și: Testul care îți spune "cu o precizie uimitoare" cum va fi sfârșitul anului 2023. Ce vezi în această iluzie optică?

Ziua Recunoștinței sau Thanksgiving Day este o sărbătoare care are loc anual în cea de-a patra joi a lunii noiembrie în Statele Unite și în cea de-a doua zi de luni a lui octombrie în Canada.

În mod traditional, ziua aceasta are scopul de a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru  recolta îmbelșugată din acel an. Este un fel de ziua recoltei și marchează sfârșitul toamnei.

Dar, pe lângă pregătirea de bucate delicioase, cu celebrul curcan pe post de vedetă a meniului, Ziua Recunoștinței este un bun prilej pentru ca familiile să se reunească și să fie recunoscătoare pentru lucrurile bune din viața lor, pentru sănătate și reușite. 

„Cred că este o tradiție foarte frumoasă care aduce familiile și prietenii împreună și ne amintește să fim recunoscători pentru lucrurile bune din viață”, a spus graficianul originar din Dresda, Germania.

Test IQ ajuns viral pe internet

Puzzle-ul lui Dudás a strâns mai multe reacții pe Facebook de la adepții care au încercat să-l rezolve.

Poți să identifici dovleacul în imaginea de mai jos în maxim 10 secunde?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Psihologii spun că sunt puțini cei care trec testul de inteligență, sub 2% dintre oamenii care încearcă.

Testul IQ a ajuns rapid viral pe internet

Testul IQ a ajuns rapid viral pe internet - poți găsi dovleacul în 10 secunde?

[Sursa foto: Fox News]

Cum să găsești soluția la testul IQ complicat

"L-am gasit!" a scris un utilizator în secțiunea de comentarii. „Este ascuns FOARTE inteligent, a trebuit să mă uit câteva secunde pentru a determina dacă este într-adevăr un dovleac.”

"Am găsit", scrie altcineva. O Zi a Recunoștinței fericită!" a spus altul.

„Nu a fost ușor de găsit”, a comentat un alt utilizator.

Adevărul este că curcanul este ascuns într-un detaliu al iluziei optice, iar pasul pe care trebui să-l faci înainte de orice este să cauți codița răsucită a legumei, care nu se găsește printre curcani.

Poți să îți iei timp suplimentar ca să cauți acest indiciu.

Citește și: Doar cei cu un IQ ridicat găsesc peștele ascuns în această iluzie optică în maxim 10 secunde

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Doar cei cu IQ ridicat găsesc diferențele între aceste două imagini în 17 secunde

Iluziile optice reprezintă adevărate provocări pentru creierul uman și oferă o modalitate captivantă de a explora modul în care percepem realitatea.

Ele ne amintesc că ochii noștri pot fi înșelați, iar creierul nostru poate fi păcălit cu ușurință.

Iată soluția la testul IQ:

test iq iluzie optica

Soluția la testul IQ

[Sursa foto: Fox News]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si