Drama trăită de o familie din București este greu de descris în cuvinte! De parcă necazul cu care aceștia se luptau, având un bebeluș născut cu probleme la inimă, nu era suficient, o altă nenorocire s-a abătut asupra lor când casa le-a luat foc de Sfântul Andrei. Povestea tristă a fost împărătșită de o rudă pe rețelele de socializare, în speranța că va găsit ajutor din partea oamenilor.

Nouă oameni, printre care un bebeluș de 3 luni, au rămas fără casă

Casă distrusă de incendiu

Așa arată casa familiei din București, distrusă de flăcări

[Sursa foto: Facebook]

Drama trăită de familia din București a fost relatată de o verișoară pe rețelele de socializare. Femeia a făcut povestea tristă cunoscută, în speranța că cei care vor afla și pot, vor întinde o mână de ajutor.

"Fac un apel umanitar: un incendiu a izbucni la locuința familiei vărului meu. Rog pe bunul Dumnezeu și pe toți cei care mă cunosc, prietenii mei, prieteni de pe Facebook, cu suflet mare sa îndreptăm o mâna de ajutor acestor familii care au rămas fără acoperiș deasupra capului în urma incendiului care s-a năpustit asupra căsuței lor, acum în prag de sărbători. Toate bunurile din casă au fost afectate din cauza incendiului, structura casei, acoperișul au fost arse. Menționez că în această casă locuiesc 9 persoane, adică 3 famili și printre ei o fetiță de 3 luni care urmează un tratament la inimioară, la doua săptămâni după naștere a avut prima intervenție chirurgicală pe

cord deschis. Vă rog, au mare nevoie de noi!

Orice ajutor este binevenit: hăinuțe, alimente, materiale de construcții, mobilier, pat, saltele, 20 lei, 30 lei. Toate bunurile au fost distruse.

De Sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță, bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, bunul Dumnezeu ne va ajuta.

Drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

PS: Mulțumim foarte mult celor care ne-ați sărit în ajutor până la sosirea pompierilor târziu în noapte, pentru mobilizarea pe parcursul zilei, bunul Dumnezeu să vă aducă lumină în casă, sănătate și bucurii!

Știu că sunt oameni cu suflet mare care ne vor sări în ajutor și le mulțumim frumos!

Atașez numărul de telefon membru familiei: Lucian 0773.345.545
Contul bancar:RO12 RZBR 0000 0600 2415 8803
Titular: Gîscă ioana Nicoleta Catu Ionuț.
București sector 2 Str Ropotului Nr 1 Cartier Andronache!
Revolut RO 23BREL0005530965760100
Vă mulțumim din suflet!", este mesajul postat de verișoara bărbatului, pe Facebook.

Citește și: VIDEO- Moș Nicolae a ajuns și la copiii mai puțin norocoși. Cei mici au primit cadourile mult dorite

Bebeluș bolnav, salvat în ultima clipă din incendiu

Bebeluș salvat din incendiu

Această fetiță de numai trei luni, proaspăt operată la inimă, a fost salvată din incendiu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Doliu într-o familie regală! Cel mai tânăr fiu al prinţului Liechtensteinului a murit subit

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din familia peste care s-a abătut nenorocirea face parte și o fetiță de doar trei luni, care s-a născut cu probleme la inimă. Bunica fetiței a lăsat un mesaj emoționant.

"Data 30.11.2023 este ziua în care scumpa mea nepoată face 3 lunici. Trei luni în care viața a pus-o la încercare din prima zi în care a venit pe lume. Pe aceasă dată, încă o dată viața a mai pus-o la încercare, imobilul în care se afla era în flăcări. Multumesc bunului Dumnezeu că au scăpat cu viață toata familia și că nenorocitul foc le-a distrus doar imobilul și ei au scăpat cu viață.", a scris bunica fetiței.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si