Numărul victimelor din accidentul produs pe data de 13 ianuarie, când o familie din Târgu Jiu a fost spulberată pe DN67, a crescut. Pe lângă cei doi părinți și un unchi, proprietarul BMW-ului, cel care la momentul accidentului se afla pe scaunul de lângă șofer, a decedat. Vitezometrul mașinii care a provocat accidentul indica 160 de kilometri pe oră.

Citeste si: Când au mașinile de poliție prioritate și cum putea fi evitată tragedia de pe strada Laminorului

Martorii spun că mașina avea viteză foarte mare în momentul impactului

Un martor spune că tinerii din BMW aveau viteză foarte mare și că au încălcat de câteva ori linia continuă. Mașina pe care o aveau de cîteva săptămâni era folosită pentru a face drifturi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Din cauza unor nenorociţi să moară atâţia oameni deodată. Ori e beat, ori e drogat, sa intri peste ei. Eu eram în faţa lor, când am apucat să trec cu spatele, făcu așa și îmi dădui cu seama, hopa, ce făcu ăsta mă? Când mă uitai în spate după faruri dacă vin după mine, nu se mai vedeau farurile. Avea viteză mare. Păi dacă sări motorul din mașină, nu vedeți, de la frate-miu, și e Audi, nu orice mașină.

Permise luate pe măgării. pe drumul ăsta drept să intri peste oameni”, a declarat bărbatul, care şi-a pierdut în accident doi fraţi şi o cumnată.
Mama, tata și un frate și-au pierdut viața pe loc, în timp ce alți doi copii aflați în autoturism au ajuns la spital. Martor la întreaga tragedie a fost un alt frate, care se afla în maşina din faţă şi care a asistat neputincios la tragedie.

Citeste si: Controale ale Poliției Capitalei pentru depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice

Numărul accidentelor este în creștere de la începutul acestui an

Numărul accidentelor rutiere e în creștere, iar numeroase familii și-au pierdut viața de la începutul anului.
Cele mai multe incidente s-au petrecut în Capitală, unde un polițist a omorât o fată pe trecerea de pietoni, iar o alta a ajuns la spital.
O tânără de 19 ani a spulberat un bărbat tot pe o trecerea de pietoni din Capitală. Fata avea geamurile inghețate și nu a observat bărbatul care era deja la mijlocul trecerii, iar din cauza poleiului nu a mai avut timp de frânare.

Citeste si: Accidentată mortal de polițist- reacția ministrului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si