Numele Puya este invocat de un prieten al proxenetului atunci cand acesta este disperat sa se intalneasca cu el, pentru a cumpara substante interzise.

Potrivit Liberatea.ro, procurorii explica faptul ca manelistul Mocanu are procent de 50% din banii obtinuti de prostituatele trimise la Ionel Anton, caruia uneori ii cere droguri pe care Lupu le cumpara prin intermediul prietenului sau.

La un moment dat, in vara anului 2016, fiind in lipsa substante interzise Ionel Anton a apelat la amicul sau pentru procurarea rapida de cocaina.


 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Rugamintea a venit dupa ce in dimineata zilei de 27 iulie 2016 manelistul i-a cerut lui Anton „o sticla de whiskey”, produs

tradus de anchetatori ca fiind o referire la cocaina.

La randul sau prietenul pretinsului proxenet s-a pus pe dat telefoane la cunostintele sale una dintre acestea fiind chiar cunoscutul interpret de muzica hip-hop.

Numele lui Puya este rostit de procuratorul lui Anton in contextul in care acesta nu reusea sa dea de unul dintre furnizor. Barbatul i-a explicat pretinsului proxenet ca intre timp il suna Puya, si ca va reveni imediat cu telefonul.

Citeste mai multe aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si