Close sidebar
Close sidebar

Numele ei este sinonim cu luxul si opulenta, insa Donatella Versace ascunde o mare drama: "Mergeam acasa si plangeam".

Orice vedeta care vrea sa iasa in evidenta imbraca tinute de top. Ca sa nu mai vorbim ca aceste articole vestimentare pot depasi pretul unei masina de lux. Dar stiti cum arata femeia care se afla in spatele unui brand de renume?

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Are o avere de 2, 3 miliarde de dolari si continua sa socheze. Donatella Versace, a implinit 61 de ani dar surprinde nu numai prin tinutele create ci si prin aparitiile controversate.

"Nimeni nu ma crede, dar nu sunt o persoana foarte sigura pe mine. Imi pun mereu intrebari despre identitatea mea. Vulnerabilitatea mea a fost mereu ascunsa. Mergeam mereu acasa si plangeam, dar inchideam usa camerei deoarece nu voiam sa pierd titlul de Rege al modei  pe care il avea.
(n.r fratele ei)."
.

Donatella este mezina familiei. Cel de la care s-a inspirat a fost nimeni altul decat fratele ei Gianni, asasinat in 1997.

" Cand fratele meu a murit si modul in care a  murit….trebuia sa fiu increzatoare. Sa arat ca  'Vom duce povestea mai departe. Nu va ingrijorati." Imi traiam durerea in public, dar nu puteam sa o arat nimanui."

Poate nu a vrut sa-si arate tristetea insa pe chipul ei se vad eforturile.
Operatiile estetice si prelungitele bai de soare si-au lasat amprenta.

Sa fii zilnic inconjurata de manechine frumoase, tinere si slabe nu este usor. E o presiune pe care Donatella probabil a simtit-o. Desi are kilogramele unui manechin, doamna modei internationale a fost suprinsa de paparazi la plaja cu pielea lasata si cu celulita.

"Daca va imbracati in negru, cu cizme cu toc, iarna, acestea va dau atitdudine speciala ca 'Nu mi-e frica'."


Donatella are o fiica de 30 de ani, care va mosteni tot ce a construit mama si unchiul. Dar nici viata luxoasa nu e ceva usor de suportat. Presa a speculat in nenumarate rinduri ca nici macar actiunile care valoreaza 50% din imperiul familiei nu au scapat-o pe Allegra de anorexie.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI