Close sidebar
Close sidebar

Nunta anului în politica românească. Românii pot participa virtual la nunta liderului AUR

Liderul AUR, George Simion vrea ca toți românii să participe la nunta lui. Marele eveniment va avea loc pe data de 27 august, iar politicianul vrea să o transmită și live.

Diana Bostan,

George Simion


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

George Simion postat pe Facebook un link pe care îl poate accesa lumea pentru a lua parte şi virtual la nunta sa şi a prezentat o fotografie alături de viitoarea sa soţie.

Românii pot lua parte virtual la nunta lui George Simion

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă:  https://wa.me/40720840378?text=particip ”, a scris George Simion, sâmbătă pe Facebook. 

Citeste si: Cum arată satul Oveselu din județul Vrancea. Aici se va căsători George Simion pe 27 august 2022

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Politicianul nu este la prima abatere, recent el a invitat, printr-un mesaj video, populaţia României să partice la nunta sa care va avea loc pe 27 august în satul Oveselu, judeţul Vâlcea. 

Ce mesaj a postat liderul AUR pe o rețea de socializare

„Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă.

Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, preciza atunci George Simion. 

Citeste si: VIDEO |Liderul AUR, deputatul George Simion, a fost oprit la aeroportul din Chişinău

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI