Close sidebar
Close sidebar

Nunta cosmică 2023, momentul astrologic din aceste zile. Cum poți să profiți de el

Nunta cosmică este un fenomen astrologic care durează două zile și jumătate și în care vibrația este atât de ridicată încât schimbările prin care trecem le resimțim la nivel de rescriere a ADN-ului, spun astrologii.

Sorin Negru,

În aceste zile, Soarele se află în cel mai răsfățat loc din zodiac pentru el


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nunta cosmică 2023 se suprapune peste ultimul weekend din luna martie.

Fenomenul astral are loc în intervalul 23 martie (începând cu ora 21:42)- 26 martie (până la ora 3:41).

Citește și: Horoscop de weekend 25-26 martie 2023. Zodiile care vor avea un weekend de vis

Cele două zile și jumătate din fiecare an în care putem sădi vise și proiecte îndrăznețe, scrie astrologul Valeriu Pănoiu pe blogul său.

Ce înseamnă nunta cosmică

În aceste zile, Soarele se află în cel mai răsfățat loc din zodiac pentru el (Berbecul), iar Luna beneficiază de aceleași privilegii, care pentru ea vin în zodia Taurului.

Spiritul (Soarele) și sufletul (Luna) își dau întâlnire într-un spa, ca să pregătească trupul pentru cele mai potrivite direcții pentru el timp de un an, spune astrologul.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Vibrația este atât de ridicată zilele acestea încât schimbările prin care trecem le resimțim la nivel de rescriere a ADN-ului.

Detoxifiere astrală

Trupul se aliniază cu sufletul și spiritul, trecând prin stări emoționale fluctuante, prin oscilații de dispoziție sau chiar reacții fizice ori fiziologice de impact: devitalizare, oboseală, agitație, dureri de cap, de stomac, viroze, senzație de rău general, boală.

Ele sunt normale, fiind semne de eliberare, de curățare a unor reziduuri formate din emoții, stresuri și tensiuni.

Această detoxifiere astrală este însoțită de faza următoare, ce presupune energizarea și învăluirea într-un strat protector de Lumină.

Acum ne încărcăm cu energie de materializare

Această aliniere ne face conștienți de noi, ne aduce revelații, ne pune în stare de vigilență. Pe nunta cosmică, avem un vârf de claritate în viețile noastre.

Știm ce avem de făcut, care sunt cele mai bune decizii, înțelegem ce e mai bine pentru noi, integrăm mai ușor trecutul, renunțăm la așteptări, cultivăm acceptarea, identificăm de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă, ne dăm seama dacă suntem sau nu la locul potrivit.

În clipa suspendată a zilelor de 24-25 martie (începând din 23 seara și terminând pe 26 înainte de zorii zilei) ne încărcăm cu energie de materializare pentru un an de zile.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Singura condiție este menținerea gândurilor pe vibrația cea mai înaltă! Orice frică, orice îngrijorare, orice invidie, orice gând de răzbunare, orice nemulțumire, ne slăbesc și ne taie elanul până la următoarea nuntă cosmică. 

De aceea, este esențial ca în aceste două zile și jumătate să facem ceea ce ne place, să nu onorăm invitațiile de conveniență, să evităm compania oamenilor care ne vampirizează, să nu lăsăm mintea să zboare în scenarii negative, să nu citim informații care ne programează pe minus, să evităm cu desăvârșire știrile cu impact negativ emoțional.

Sunt zile în care este recomandat să ne abandonăm într-un hobby sau într-o pasiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI