Maria și iubitul ei, Robert, sunt nerăbdători să devină soț și soție în fața lui Dumnezeu. Iar petrecerea de după ceremonia religioasă a fost planificată de cei doi până în cel mai mic detaliu. Singurul lucru pe care l-au amânat până în acest moment este alegerea verighetelor.

Citește și: VIDEO- Propria soție l-a acuzat de pedofilie. Prezentatorul BBC plătea minori pentru conținut pornografic

Maria Constantin, artistă: „Am mers pe ceva foarte simplu fără diamante pentru că trebuie să meargă cu orice și atunci am ales un model destul de simplu.”

Cuplul știe perfect ce model își dorește, însă ține cont și de indicațiile bijutierului. În acest caz colega de breasla a Mariei, Diana Bișinciu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Diana Bișinciu: „E foarte important mai ales că Maria este artist, este un om al scenei, avea nevoie de ceva special, să iasă în evidență și să o reprezinte. Este o verighetă care se asortează foarte bine la toate ținutele ei.”

Bijuteria aleasă trebuie să completeze perfect aspectul mâinii pe care este purtată. Iar asta se stabilește în funcție de câteva detalii.

Diana Bișinciu: „În primul rând forma degetelor, lungime, pigmentul pielii, ținuta vestimentară de zi cu zi.”

Cei doi mai au la dispoziție puțin timp până la eveniment, iar numărătoarea inversă a început. Petrecerea a cărei atmosferă va fi întreținută de nenumărați artiști autohtoni se anunță plină de surprize.

Adrian Minune va fi prezent la nunta artistei Maria Constantin

Maria Constantin, artistă: „Emilia Ghinescu, Marcela Fota, Ionuț Dolănescu numai ce mi-a confirmat săptămâna trecută, Marian Medregoniu, Roberta Cristea, Valentin Sanfira care oricum o să fie și la masă, după care urmează Adrian Minune, Luis Gabriel, prietenul meu DJ Stone.”

Maria și Robert se căsătoresc pe data de 4 august în prezența a peste 250 de invitați.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si