Huw Edwars, prezentator renumit la BBC, este cercetat de pedofilie după ce mama unui adolescent l-a acuzat că îi plătea copilul pentru a îi trimite poze cu conținut sexual. Identitatea prezentatorului a fost ascunsă de BBC din motive de confidențialitate, însă, după ce soția acestuia, Vicky Flind, i-a făcut publică identitatea, BBC a recunoscut că este vorba despre Huw Edwards.

Soția l-a acuzat de pedofilie

Într-o declarație de presă, după ce scandalul cu un pedofil de la BBC a luat amploare, Vicky Flind, soția lui Huw Edward, a recunoscut că soțul ei este cel acuzat. Aceasta a menționat că Huw Edwars suferă de probleme mintale și că în ultimii ani a fost tratat de depresie severă.

"Huw suferă de probleme grave de sănătate mintală. După cum este bine documentat, a fost tratat pentru depresie severă în ultimii ani. Evenimentele din ultimele zile au înrăutățit mult situația, a mai suferit un episod grav și acum primește îngrijiri spitalicești unde va rămâne în viitorul apropiat", se pare că a declarat Vicky Flind, soția acuzatului, potrivit BBC.

Prezentatorul Huw Edwars este acuzat de pedofilie.

Prezentatorul Huw Edwars este acuzat de pedofilie.

[Sursa foto: Facebook- Huw Edwards]

Într-o filmare postată pe site-ul BBC este menționat faptul că prezentatorul a plătit, timp de 3 ani, un adolescent de 17 ani, cu 35.000 de lire sterline, pe lună, pentru a-i furniza poze cu conținut sexual.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Inteligența artificială, ajutor pentru pedofili. Cum poate fi utilizată, în scopuri negative, inteligența artificială și cum ne putem proteja

Imaginea BBC este grav afectată

Acuzația de pedofilie îndreptată către prezentatorul BBC, Huw Edwards, este un șoc atât pentru fanii acestuia, cât și pentru colegii lui.

"Aceasta este o știre atât de dramatică, acesta este un om care a întruchipat valorile BBC, a fost chipul BBC-ul, a însoțit telespectatorii prin atât de multe părți importante ale istoriei națiunii noastre- fie că este vorba despre alegeri, evenimente regale, moartea Reginei sau încoronarea Regelui", a declarat Katie Razzall, editor cultural și colega lui Huw, pentru BBC, potrivit hotnews.ro.

Katie Razzall a mai transmis, de asemenea, că BBC cunoștea identitatea prezentatorului acuzat că plătea un minor pentru a îi trimite poze cu caracter sexual, dar din motive legale, BBC se pare că nu a putut să dezvăluie despre cine este vorba.

Citește și: Cutremur în Vrancea, în această dimineață. Zonele unde s-a resimțit seismul

Huw Edwars, prezentator simbolic al BBC

În vârstă de 61 de ani, Huw Edwards este unul dintre cei mai mari prezentatori BBC. Acesta a lucrat timp de 40 de ani la BBC, iar ultimii 20 de ani i-a petrecu în calitate de prezentator principal la emisiuni de știri.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cariera sa de prezentator, Huw a transmis publicului moartea și înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, nunta prințului William și Kate, precum și nunta prințului Harry și Meghan, jubileurile de diamant și platină ale reginei, învestirea președintelui american Barack Obama și moartea lui Nelson Mandela. Remunerația lui se pare că depășea 435.000 de lire sterline în ultimul ani, potrivit hotnews.ro.

Citește și: Sinucidere pe o stradă din Brașov. Un bărbat de 36 de ani s-a aruncat de la etaj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si