Un bărbat din Franța a recurs la un gest halucinant. Individul și-a aruncat pe geam cei doi copii de 2, respectiv 5 ani. Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă în Paris, Franța. După ce a aruncat copiii, bărbatul și-a pus și el capăt zilelor.  

Citește și: TEST DE ATENȚIE: Doar cei mai inteligenți oameni pot să își dea seama în 8 secunde care pașaport este fals

tragedie, sinucidere, copii ucisi

Bărbatul a murit pe loc, copiii au fost găsiți în viață 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi clacat după o ceartă cu partenera sa de viață. La fața locului au venit de urgență oamenii legii, care au reușit să îi salveze cel puțin pentru moment pe cei doi micuți. Totuși, aceștia sunt în stare foarte gravă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vecinii sunt în stare de șoc și nu pot să înțeleagă cum s-a petrecut așa ceva în comunitatea lor. 

„Când i-am văzut afară, păreau fericiți. Era un om bun, glumea mereu, și era mereu alături de copiii lui, era foarte apropiat de ei”, „A fost o ceartă în familie.

Apoi și-a aruncat cei doi copii, care au căzut pe iarbă, mulți dintre noi am văzut totul”, „A fost o femeie care țipa lângă copii de jos. Nu știu dacă era mama lor, a fost sfâșietor”, „Din păcate erau și adolescenți prin preajmă. Au văzut totul”, au declarat mai mulți locuitori ai clădirii, pentru Bmftv.

Citește și: Învățătoarea din Buzău care a dispărut cu o săptămână în urmă, găsită fără suflare! Polițiștii au descoperit rămășițe care ar aparține femeii de 82 de ani

tragedie, sinucidere, copii ucisi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si