Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Nuntă pe bani”, premieră la Cluj-Napoca. Filmul creat de echipa lui Mircea Bravo spunea povestea unui tânăr care urăște nunțile

Mircea Bravo face “Nuntă pe bani”! Actorul a lansat un nou film de comedie inspirat din viata reală. Aseară, în Cluj, actorii și invitații echipei de producție a urmărit în premieră filmul la cinema. Pe scenă a urcat și tanti Lenuța, cea care are un rol important în film.

Redactia Stirile Kanal D,

„Nuntă pe bani”, premieră la Cluj-Napoca. Filmul creat de echipa lui Mircea Bravo spunea povestea unui tânăr care urăște nunțile

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nuntă pe bani” este noul film creat de echipa lui Mircea Bravo. Comedia a fost filmată în totalitate la Cluj-Napoca și are o poveste în care se vor regăsi foarte mulți tineri.

Citește și: Actorul de la Hollywood, de nerecunoscut pe stradă! Imaginile care i-au șocat pe fani

Mircea Bravo, actor: „Dacă ați fost la vreo nuntă vara aceasta o să înțelegeți filmul și o să vă placă. În film este povestea unui tânăr care urăște nunțile, ca și mine viața reală, dar care din cauză că ajunge într-o într-o situație nasoală financiară ajunge să facă nuntă pentru bani în decurs de două luni, ceea ce e foarte greu, credeți-mă.”

Din distribuția filmului „Nuntă pe bani” face parte și tanti Lenuța, nelipsită din clipurile lui Mircea Bravo.

Simpatica bunică din Chinteni are un rol important în producția cinematografică și a urmărit cu sufletul la gură premiera.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Lenuța Moldovan, actriță: „A fost un pic greu, dar uite că am trecut peste ele și sunt mulțumită că publicul ne apreciat. A fost plină sala și noi suntem bucuroși. Acum ați văzut filmul pentru prima dată? Da. Cum vi s-a părut?Eemoționat, cum e vorba aia n-am fost în apele mele până nu l-am văzut.”

Mircea Bravo, actor: „Mi se pare că e un film care are toate tipologiile per de personaje și într-adevăr cum ați văzut și la final unde au fost undeva la peste 80 de actori pe

scenă.”

Cristi Ilișuan, regizor: „Au fost implicați vreo 500 de oameni în total și s-a muncit pe platou 24 de zile, dar vă dați seama că pregătire au durat vreo 3-4 luni, procesarea vreo 6 luni, deci e multă muncă să scoți un film, asta e clar.”

Nu mai puțin de 700 de oameni au fost la prima vizionare filmului „Nuntă pe bani” 

Peste 700 de persoane au luat parte la prima vizionare a filmului „Nuntă pe bani”. La final actorii au urcat pe scenă, iar Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu, actorii principali, au îmbrăcat costumele de mire și mireasă din film. Invitații nu au venit cu daruri, dar au fost cinstiți la final.

Mircea Bravo și întreaga echipă pornesc într-un turneu de promovare a filmului și vor ajunge împreună în cinematografele din peste 25 de orașe din toată țara. Tânărul nu are deloc timp pentru odihnă,, pe lângă acest film, mai pregătește o nouă producție care va fi lansată anul viitor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI