Nunta celor doi tineri, din India, a făcut furori pe internet. Cei doi s-au căsătorit, deși mireasa era infectată cu virusul Sars-Cov-2.

Îndrăgostiții, din partea de nord a Indiei, au fost nevoiți să schimbe locația după aflarea veștii. Pentru că mireasa a fost internată într-un centru Covid-19 imediat după ceremonie.

Ca să nu anuleze fericitul eveniment, cuplul s-a căsătorit chiar în curtea centrului COVID-19.

Mirele și mireasa și-au luat însă măsurile de protecție necesare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Cum să porți masca de protecție fără să ți se aburească ochelarii?

Citeste si: Regulile nescrise ale nunților. Ce nu trebuie să faci și cum să NU te îmbraci la o nuntă

Evenimentul a fost filmat și urcat pe rețelele de socializare, fiind intens apreciat și distribuit, dar elementul inedit a fost chiar vestimentația participanților la nunta și așa destul de neobișnuită.

Toți cei care se aflau în curtea centrului de îngrijire, inclusiv mirii, purtau combinezoane, măști, mănuși, viziere, bonete și tot ce era necesar pentru a se feri de virus.

Nuntă neobișnuită în plină pandemie generată de virusul Sars-cov-2

Din cauza restricțiilor impuse de autorități, la evenimentul celor doi nu au putut participa multe persoane. Au fost prezenți preotul, cei doi tineri și trei rude apropiate, cu toții îmbrăcați în echipamente complete de protecție.

Chiar dacă a fost o situație mai deosebită, mirii au respectat tradiția hindusă, și-au rostit jurămintele și au dat și ocol focului sacru aprins în curtea centrului de îngrijire pentru bolnavii infectați cu Covid-19.

nuntă pe timp de pandemie
Nuntă neobișnuită în India.[Sursa foto: PixaBay]

Nunta nonconformistă a fost supravegheată și de trei oficiali din regiunea Baran, statul Rajasthan. Ei s-au asigurat că măsurile de protecție și siguranță epidemiologcă sunt respectate întocmai protocolului Covid-19.

Luna de miere a tinerilor căsătoriți a fost amânată până când mireasa va scăpa de infecția cu noul Coronavirus. Până atunci, cei doi îndrăgostiți vor fi nevoiți să păstreze distanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si