Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, are o viață de cinema. Bărbatul își împărțea viața între trei femei, însă acum a decis să facă pasul cel mare. Inițial, Uraganu a părăsit-o pe Lambada, mama fetiței lui, pentru Mădălina Miu. Manelistul și Mădălina au împreună un băiat. În prezent, a renunțat și la Mădălina Miu pentru Marymar. Lăutarul i-a dăruit inelul de logodnă focoasei brunete.

Tzancă Uraganu a decis ca Marymar să-i cunoască și fetița, așa că au mers împreună în parcul de distracții.

Manelistul a mers alături de Marymar și micuța Anays la joacă în Herăstrău. Alături de ei s-au mai aflat și un băiețel.

Uraganu vrea să ducă relația cu Marymar la un alt nivel. El și-a dat seama că femeia este aleasa vieții lui, așa că i-a dăruit inelul de logodnă. Imediat, Uraganu a decis să o ia pe fiica sa pe care o are cu Lambada și să facă cunoștiință cu bruneta sexy. Uraganu și Alina Stoican, cunoscută drept Marymar, s-au plimbat în Herăstrău într-o zi călduroasă.

Citeste si: Tzancă Uraganu, în mijlocul protestelor din Ploiești: „Fac apel la colegii mei, să strângă oameni cum am strâns și eu. Vrem dreptate!”

Anays a mers de mână cu focoasa brunetă prin parc, apoi a luat la rând tentațiile de la locul de joacă. Make-up artista Marymar nu a scăpat-o din ochi pe fiica lui Uraganu.

Ea a fost atentă la fiecare gest. Bruneta a stat alături de copilă, chiar și când lui Tzancă i-a sunat telefonul. Bărbatul s-a îndepărtat astfel pentru a putea conversa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Pandemia de COVID-19 l-a făcut să ia această decizie

Uraganu a fost apreciat și de copiii din parc care au strigat: „Mamăăăă, uite-l pe Tzancă Uraganu.”.

După o zi de neuitat, Uraganu și-a luat fiica și viitoarea soție s-au urcat în mașină și au mers acasă la el, arată cancan.ro.

Citeste si: Scandal în lumea manelelor. Tzancă Uraganu o acuză pe Narcisa Moisa că a vrut să-și înșele bărbatul cu el

Tzancă Uraganu o va face mireasă pe Marymar?!

Tzancă vrea să se căsătorească cu Marymar, deși în acte încă este soțul Mădălinei Miu. Cei doi au planuri mărețe de viitor, iar manelistul a introdus-o deja în familie după ce i-a prezentat-o fiicei sale.

nuntă tzancă uraganu și marymar
Iubita lui Tzancă Uraganu - Marymar.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Artistul și bruneta sexy s-au cunoscut de curând. Se pare că Marymar are prietene care sunt cuplate cu lăutari renumiți din țară. Una dintre ele, Loredana, este combinată cu finul lui Costel Biju. Alina Stoican și Tzancă Uraganu, pe numele real Andrei Velcu, au ajuns să formeze un cuplu grație Loredanei, care ar fi introdus-o în anturaj pe amica ei.

Astfel, Andrei Velcu și-a găsit jumătatea după separarea de Mădălina Miu și de Lambada. Cei doi au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. Ba chiar, Marymar dansează în videoclipurile celor mai recente piese lansate de Uraganu. Bărbatul i-a dedicat piesa „Ea e regina din Maroc”.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Tzancă Uraganu? Medicii au intervenit de urgență!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si