Artistul și-a pus bolidul de lux pe un site de anunțuri, iar acesta a cerut peste 250.000 euro. Ulterior, manelistul a investit în alți doi bolizi de lux, marca Mercedes GLE. După tranzacțiile făcute, el a mai rămas în buzunare și cu 60.000 de euro. Așa că, pentru o perioadă bună de timp poate să stea liniștit și să nu-și facă griji în privința banilor.

Manelistul și-a cumpărat 2 modele de mașini identice

Este cunoscută pasiunea manelistului pentru mașini luxoase. Anul trecut, Tzancă Uraganul, s-a lăudat cu Rolls Royce-ul Wraith, în valoare de peste 200.000 euro și un Lamborghini Huracan de 250.000 euro. Tot în 2019, el a fost văzut la bordul unui Lamborghini Aventador care costă 400.000 euro. Iar în 2017, cântărețul a anunțat că a devenit proprietarul unui autoturism BMW I8, un bolid de 130.000 euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cine este Romeo de la „Puterea Dragostei”?! Detalii despre noul concurent din casa iubirii

Citeste si: Irinel Columbeanu răspunde întrebărilor lui Denise Rifai, în această seară, la Kanal D!

Tzancă Uraganul a avut 3 evenimente pe timp de pandemie

Tzancă Uraganul nu este singurul cântăreț afectat de pandemia de COVID-19, iar domeniul muzcial este unul dintre multele domenii afectate de această criză. Cu toate acestea, Tzancă Uraganul a participat la trei evenimente pe perioada pandemiei, care s-au încheiat cu intervenția poliției și amenzi imense.

Sursa: WOWBIZ


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si