O decizie radicală ar urma să fie adoptată în Târgu Jiu. Primarul se pare că ar vrea ca nunțile să fie organizate doar ziua. În aceste condiții, începând cu anul viitor, ar urma ca nunțile din Târgu Jiu să fie interzise pe parcursul nopții, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro.

Fără nunți pe timpul nopții, la Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu se pare că nu își mai dorește ca petrecerile de nuntă să fie organizate pe timpul nopții.

Astfel, ar urma ca de anul viitor nunțile să fie organizate doar pe timpul zilei, petrecerile fiind interzise noaptea.

Citește și: VIDEO„Tinerii de astăzi nu îndrăznesc sa facă acest pas”. Marius Marinescu și soția sa, peste 40 de ani de căsnicie

Foto simbol- nuntă

[Sursa foto: istockphotos]

În acest sens, se pare că va fi propusă o hotărâre la nivelul Consiliului Local. Primarul și-ar fi explicat decizia radicală, aducând mai multe argumente. Principalul motiv este oboseala. Dacă nuntașii și angajații localului unde se desfășoară petrecerea nu ar pierde o noapte, nu ar mai fi obosiți a doua zi, la muncă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York| GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Un alt motiv este sănătatea. Primarul și-a susținut decizia argumentând că medicii nu recomandă servirea meselor la ore așa de târzii, iar la nuntă, pe tot parcursul evenimentului, nuntașii primesc mâncare.

Edilul din Târgu Jiu ar fi mărturisit că a luat această decizie după ce a discutat cu mai mulți antreprenori din oraș, dar și cu mai mulți nuntași cu care a socializat la evenimentele la care a participat.

Decizia ar putea intra în vigoare de anul viitor. În acest sens, dacă va fi adoptată decizia, cei care își vor face nunta la anul să aibă timp să își anunțe invitații că s-a schimbat ora evenimentului.

Citește și: VIDEO „Căsnicia noastră este frumoasă”. Armin Nicoară și Claudia Puican, piesă în premieră la Kanal D

Este important de menționat că această hotărâre privește doar nunțile. În cazul altor evenimente, cum ar fi zilele onomastice, nu se va interzice ținerea petrecerii pe timpul nopții. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si