Nutritionistii averizeaza: "Fructele actuale au de 30 de ori mai mult zahar fata de fructele originare!"
De-a lungul anilor oamenii au creat combinatii ale fructelor existente pentru a da nastere unor fructe cat mai dulci, astfel ca, in prezent acestea contin de 30 de ori mai mult zahar decat cele cele initiale, originare.
"Corpului nostru nu îi pasă ce tip de zahăr ingerăm – zahărul este la fel de dăunător sub orice formă (miere, sirop de agave, zahăr brun etc.). Este vital pentru sănătatea noastră să reducem consumul de zahăr" spune expertul in nutritie Brian Clement.
"Foarte multe boli pe care le considerăm uşor şi rapid de tratat cu medicamente, se tratează, de fapt, cu ajutorul hranei sănătoase.
Atunci când consumăm alimente procesate, precum prăjiturile, zahărul acoperă celula, în loc să o hănească, aşa cum ar avea nevoie. Denumim acest lucru boala zahărului din sange", a mai atras atentia nutritionistul intr-un interviu acordat CSID.
"Corpului nostru nu îi pasă ce tip de zahăr ingerăm – zahărul este la fel de dăunător sub orice formă (miere, sirop de agave, zahăr brun etc.).
Este vital pentru sănătatea noastră să reducem consumul de zahăr" spune expertul in nutritie Brian Clement.
"Foarte multe boli pe care le considerăm uşor şi rapid de tratat cu medicamente, se tratează, de fapt, cu ajutorul hranei sănătoase.