Celebrul interlop Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru, urmează să fie astăzi pus în libertate după ce magistrații Judecătoriei Găești, județul Dâmbovița, au admis propunerea de eliberare condiționată formulată de cei de la Penitenciarul Găești, acolo unde Nuțu Cămătaru era încarcerat.

Citeste si: TULBURĂTOR! O mamă își cară fiica moartă la morgă după ce i-a fost refuzat tratamentul în spital!

Potrivit portalului instanţelor, Judecătoria Găeşti "admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Balint Ion, Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nuțu Cămătaru era încarcerat la Găești după ce a fost mutat acolo de la Penitenciarul din Ploiești. El se afla închis din luna octombrie 2018, având o sentință de 5 ani și 11 luni de închisoare pentru șantaj. În data de 8 octombrie 2018, magistraţii au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

Citeste si: Polițiștii i-au prins pe Bonnie și Clyde de România! Doi soți sunt responsabili pentru furturile din ATM-urile pe care le aruncau în aer!

"Dispune anularea Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Curţii de Apel Bucureşti- Secţia I Penală şi a Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Judecătoriei Sector 4 Bucureşti şi emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei închisorii pentru pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 11 luni închisoare, la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe", se arată în sentinţa dată la începutul lunii octombrie, notează cei de la MediaFax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si