O mamă își cară fiica moartă către morgă pentru că autoritățile au închis spitalele unde aceasta ar fi putu fi tratată.

Citeste si: Polițiștii i-au prins pe Bonnie și Clyde de România! Doi soți sunt responsabili pentru furturile din ATM-urile pe care le aruncau în aer!

Tânăra din brațele mamei pare un copil, dar este o adolescentă de 20 de ani care a ajuns să cântărească numai 10 kilograme după ce o boală necruțătoare, paralizie cerebrală cronică, a pus stăpânire pe trupul ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Totul se petrece în Venezuela, țară măcinată de un război civil și de probleme economice grave. Din această cauză, spitalele care ar fi putut să îi ofere fetei o șansă la viață au fost închise din ordinul autorităților, iar tânăra nu a mai putu primi tratamentul necesar.

Citeste si: Un actor celebru o vrea pe Laura Kovesi la închisoare! Costin Mărculescu e vehement: „La puşcărie Kovesi, clar! Şi toții vagabonzii ăia, procurorii penali ”

Fotografia cu Elizabeth Diaz, femeia care își duce fiica la morgă, a devenit celebră în întreaga lume și înfățișează perfect ororile unui război în care cei nevinovați au de suferit.

Imaginile au stârnit reacții virulente din partea opiniei publice din întreaga lume, mai ales că femeia a părăsit cadavrul fetei pentru că nu a avut suficienți bani pentru a o incinera.

Citeste si: Fiul lui Ion Caramitru a renunţat la salariul de 500.000 de dolari pe an din Austria pentru o afacere în România! Vezi cum explică Andrei Caramitru decizia sa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si