Serile trecute, Nuțu Cămătaru l-a invitat pe amicul său, Tzancă Uraganu, la o scurtă croazieră pe lacul Snagov. Nuțu și Tzancă s-au pozat pe debarcader, după ce au revenit de la plimbarea pe lac, iar manelistul a postat fotografia pe pagina sa de socializare. Ambii erau îmbrăcați în trening, pentru că seara de octombrie, petrecută pe lac, a fost destul de friguroasă.

Nuțu Cămătaru și Tzancă Uraganu
Nuțu Cămătaru și Tzancă Uraganu s-au pozat pe debarcader, în fața șalupei

Interlopul și-a cumpărat acum câțiva ani o șalupă pe care o conduce chiar interlopul.

Vara trecută, Nuțu a făcut o plimbare pe Snagov cu fiica sa, Oana. Nuțu era la cârmă, la bustul gol, în timp ce Oana era în costum de baie și se bronza. „Așa tată, așa fiică”, a  postat atunci un amic al lui Nuțu.

Citeste si: El e moștenitorul lui Sile Cămătaru! Micuțul Adonis s-a născut în timp ce bunicul său se află la închisoare! FOTO

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Nuțu Cămătaru a fost umilit de fosta soție! Lidia și-a găsit iubit după ce a ieșit din închisoare și e bucuroasă că a scăpat de interlop: „L-am schimbat, e altul”

Citeste si: “Nora” lui Sile Cămătaru își etalează silicoanele uriașe la mare, în timp ce e cercetată de polițiști! Giorgiana a intrat cu Mercedesul într-un gard, după ce a consumat alcool la o nuntă!

Nuțu Cămătaru
Nuțu Cămătaru, alături de fiica sa, Oana, în timpul unei plimbări cu șalupa

Tzancă Uraganu are o colecție impresionantă de mașini

Nuțu Cămătaru a fost eliberat din închisoare în primăvara lui 2019, în baza recursului compensatoriu. La finalul lui 2017, Nuţu fost condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă- şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Tzancă Uraganu nu are, încă, în portofoliul său o șalupă.

El e pasionat de mașini, manelistul având un Rolls Royce, un BMW, un Jeep și un Lamborghini Aventador. Acum aproape două săptămâni, Tzancă și-a comandat de la un showroom din Austria un Rolls Royce Cullinan, al cărui preț este de aproximativ 350.000 de euro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si