O minoră a fost sechestrată într-un hotel din municipiul Târgu Jiu, de către un tânăr din județul Olt. Tânăra a fost sechestrată în seara zilei de marți, 29 martie. Tânăra a apelat disperată la un angajat al al unei pizzeri, după ce tânărul care o însoțea i-a luat telefonul mobil.

Citeste si: O tânără de 18 ani a fost răpită și sechestrată de un bărbat de 31 de ani

Minora s-a întâlnit cu o persoană necunoscută

„Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, iar după aproximativ 2 ore, aceasta i-a solicitat să plece, moment în care barbatul ar fi lipsit-o de libertate.

Citeste si: O femeie a fost bătută și sechestrată în propria casă. Agresorii sunt chiar frații ei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ulterior, minora, împotriva voinţei sale, s-ar fi deplasat cu acesta către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria.

La intrarea in local, bărbatul i-a solicitat să-şi lase telefonul mobil pe masă, pe care şi l-ar fi însuşit, ulterior părăsind incinta terasei. În urma investigaţiilor desfăşurate cu operativitate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu- Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificată persoana banuită de săvârşirea infracţiunilor, în persoană unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Obârşia, judeţul Olt, în acest sens fiind organizat un flagrant."

Citeste si: Preotul unei mănăstiri a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru abuz sexual

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă 

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Citeste si: VIDEO| Doi copii de la un centru de plasament au fost abuzați si sechestrați în casă de un pedofil. Minorii au fost scoși pe geam de către pompieri

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă.
„Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a tânărului, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu. Faţă de acesta urmează a fi dispuse măsurile legale. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de tânăr a fost dispusă măsură reţinerii, pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Astăzi, tânărul va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Targu-Jiu, cu propuneri legale“, au mai informat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O copilă de 11 ani a rămas însărcinată cu bunicul ei. Bărbatul a abuzat-o, iar familia nu a lăsat-o să facă avort: „A simțit mișcări ciudate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si