Beau Jessup, o tanara de 16 ani din Marea Britanie a venit cu o idee inedita in timpul unei excursii in China, cand a fost rugata de niste prieteni sa aleaga un nume pentru copilul lor.

Initial, i s-a parut ciudat, insa a descoperit ca multi parinti ar vrea sa aleaga pentru copiii lor nume engleze, insa multi nu cunosc semnificatia culturala a acestora, astfel ca ajung sa aleaga cele mai nepotrivite nume pentru copiii lor, printre care Gandalf, Cinderella sau Rolex, relateaza The Independent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In afara numelor traditionale, este important ca elevii sa aiba si un nume englezesc pe care il pot folosi la email-uri sau la scoala.  Astfel ca tanara a creat un site pentru a venit in ajutorul parintilor chinezi.

Cei care vor sa foloseasca site-ul trebuie sa plateasca aproximativ 60 de lire, iar pana acum tanara a reusit sa stranga 50.000 de lire sterline. Aproape 221.000 de parinti au folosit site-ul de cand a fost lansat.

„Trebuie sa strang pentru a-mi putea plati taxele la colegiu, iar faptul ca scriu pentru site ma ajuta sa imi imbunatatesc mandarina”, a declarat tanara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si