Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta a strans o mica avere cu ajutorul unei afaceri inedite! Tanara ajuta parintii chinezi sa aleaga nume pentru copiii lor

O adolescenta a strans o mica avere dupa ce a pus bazele unui website prin care ajuta parintii chinezi sa aleaga nume britanice pentru copiii lor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Beau Jessup, o tanara de 16 ani din Marea Britanie a venit cu o idee inedita in timpul unei excursii in China, cand a fost rugata de niste prieteni sa aleaga un nume pentru copilul lor.

Initial, i s-a parut ciudat, insa a descoperit ca multi parinti ar vrea sa aleaga pentru copiii lor nume engleze, insa multi nu cunosc semnificatia culturala a acestora, astfel ca ajung sa aleaga cele mai nepotrivite nume pentru copiii lor, printre care Gandalf, Cinderella sau Rolex, relateaza The Independent.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

In afara numelor traditionale, este important ca elevii sa aiba si un nume englezesc pe care il pot folosi la email-uri sau la scoala.

 Astfel ca tanara a creat un site pentru a venit in ajutorul parintilor chinezi.

Cei care vor sa foloseasca site-ul trebuie sa plateasca aproximativ 60 de lire, iar pana acum tanara a reusit sa stranga 50.000 de lire sterline. Aproape 221.000 de parinti au folosit site-ul de cand a fost lansat.

„Trebuie sa strang pentru a-mi putea plati taxele la colegiu, iar faptul ca scriu pentru site ma ajuta sa imi imbunatatesc mandarina”, a declarat tanara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI