O adolescentă dependentă de "gazul de râs" s-ar putea să nu mai meargă niciodată după ce a consumat câte doi litri pe zi.

Citește și: Diagnostic cumplit pentru un mire, tatăl a două fetițe. A murit la 6 zile după nuntă

Australianca Molly Day s-ar putea să rămână paralizată pentru toată viața după ce a devenit dependent de un „drog de petrecere” cunoscut sub numele de „gaz de râs”, potrivit Daily Star.

Mama tinerei a găsit 30 de canistre de trei litri cu gaz de râs în camera ei înainte de a fi spitalizată de urgență.

Cât de periculos este "gazul de râs" 

Vorbind despre dependența ei, Molly Day a explicat că „nu putea controla nimic” și că înainte de dependența ei era „perfect sănătoasă”.

Într-un interviu acordat publicației The Sydney Morning Herald, Molly Day a spus: „M-a prins foarte repede și nu m-am putut opri. Odată ce am terminat o doză, vroiamalta și din ce în ce mai mult și mai mult".

Citește și: VIDEO| Caz dramatic în Vâlcea! O adolescentă a fost drogată și agresată sexual de patru colege

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Acum două săptămâni, eram perfect sănătoasă, iar acum nu mai pot merge și nu mai pot face nimic pentru mine. Nu pot merge, nu pot controla nimic. Este atât de grav”, a mai spus Molly.

Adolescenta din Perth, Australia, a vorbit despre dependența ei într-o spirală infernală susținând că a fost „agățată foarte repede” și că nu a putut să se oprească din utilizarea recipientelor, cunoscute sub numele de „nangs”.

Citește și: Închisoarea înlocuită cu amenzi pentru consumul propriu de canabis, în România

Dependența ei a început la scurt timp după absolvirea liceului, iar de atunci, Molly a fost lăsată să se lupte cu drogul „ucigaș”, mama ei găsind 30 de recipiente de trei litri în camera ei.

gaz de ras

Mama tinerei a găsit 30 de canistre de trei litri cu gaz de râs în camera ei 

Cunoscut drept și „drogul de petrecere”, protoxidul de azot este, după cannabis, a doua cea mai des consumată substanță de către tinerii din Australia, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani.

Efectele acestui drog pot duce la complicații și probleme de sănătate, avertizează autoritățile.

Vânzarea imprudentă a protoxidului de azot pentru inhalare era deja interzisă, însă acum autoritățile își propun să înăsprească legea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si