Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta de 16 ani din Marea Britanie a murit in somn dupa ce a baut cel mai ieftin cidru

O adolescenta din Marea Britanie a murit in somn dupa ce a baut cel mai ieftin cidru de pe piata, care continea 7,5% alcool.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara de 16 ani a fost gasita moarta de mama ei. Ea consumase acesta bautura pentru prima data. Femeia vrea acum sa schimbe legea astfel incat comerciantii sa nu mai poata vinde bauturi alcoolice la preturi foarte reduse.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incidentul a avut loc la o petrecere, in ajunul Anului Nou. S-a intors acasa in stare grava, iar mama ei a asezat-o in pat si a stat cu ea pana a adormit. Se pare ca ca tanara a facut pneumonie de aspiratie, atunci cand continutul stomacului inunda plamanii, relateaza metro.co.uk.

Intr-un comunicat, compania producatoare de bauturi alcoolice a anuntat ca incearca sa gaseasca o solutie la aceasta problema, mentionand totodata ca nu producatorul stabileste pretul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI