Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta de 17 ani din Fieni s-a sinucis, fara sa lase un bilet de adio. Ce s-a gasit in telefonul tinerei

O adolescenta de 17 ani din Fieni s-a sinucis, fara a lasa niciun bilet de adio. in telefonul ei au fost gasite insa indicii care ar putea lamuri ce a determinat-o pe tanara sa recurga la gestul extrem.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata in casa de catre bunica ei. Femeia observase ca tanara era abatuta in ultimele zile, dar nu a putut afla de ce.

Joi, batrana a plecat de acasa sa ia un document de la medic. Cand s-a intors acasa nu  mai putut intra in locuinta. Bunica a cerut ajutorul vecinilor, care au spart usa, dar nu au mai putut-o salva pe tanara, scrie gazetadambovitei.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Anchetatorii nu au gasit un bilet de adio, insa cand au cautat in telefonul ei, si-au dat seama de motivele care au determinat-o sa renunte la viata.

Ioana avea in telefon propriul jurnal, unde de curand a scris ca se simte urata si ca nimeni nu o place. Fata a mai scris ca se gandea de mult sa recurga la acest ges socant, scrie mditv.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI