Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta din Iasi a ajuns a Urgente aproape in coma alcoolica dupa ce a baut doar bere

O adolescenta din Iasi a fost la un pas de a intra in coma alcoolica, dupa ce a ajuns la spital cu o alcoolemie de 2,5 la mie. Fata de 16 ani a spus ca a baut mai multa bere, insa medicii banuiesc ca ea a consumat o cantitate mare de tarie, asa ca au internat-o la Clinica de Toxicologie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eleva a ajuns zilele trecute la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi aproape in coma alcoolica. In urma analizelor efectuate in Unitatea de Primiri Urgente, medicii au constatat ca adolescenta avea o alcoolemie de 2,5 la mie, scrie Ziarul de Iasi.

„Din fericire, pacienta nu avea nevoie de suport vital, fiind instituit tratamentul specific in astfel de momente, necesitand totodata si supraveghere in Clinica de Toxicologie. Evolutia este in acest moment una favorabila”, a explicat dr. Tamara Solange Rosu, medic-sef UPU de la Spitalul de Copii „Sf. Maria”.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Medicii spun ca se confrunta cu astfel de cazuri mai ales in perioada vacantelor scolare sau a sarbatorilor religioase cand copiii sau adolescentii consuma alcool in cantitati mare din teribilism sau din naivitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI