Poliția primise o informare anonimă să percheziționeze o casă din Port Huron, Michigan. Marți, un echipaj de poliție care s-a deplasat spre zona indicată, a fost șocat să o găsească pe fată, culcată într-un dulap.

Perchezițiile au fost anevoioase, iar rezidenții casei „ au negat vehement că au văzut-o ” și le-au oferit ofițerilor „ informații false ”, potrivit  Mirror.

Fata a fost găsită în viață și însărcinată

Era supărată, plângea și era destul de speriată. Nu era sigură ce se va întâmpla cu ea ”, a spus ofițerul adjunct de poliție, Robert Watson.

Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, ceea ce ne-au ridicat semne de întrebare. O doamnă a spus: 'Întoarceți-vă cu un mandat de percheziție'. Așa am și făcut ”, a mai declarat acesta.

Citește și: Poveste cu final nefericit: Femeia salvată în Turcia după 104 ore petrecute sub ruine a murit la spital

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fata a fost găsită în dulapul aflat pe hol, la doar câțiva metri de locul unde doi bărbați se uitau la televizor și pretindeau că nu știu unde se află fata.

Tânăra a fost dusă la spital pentru o examinare, unde s-a descoperit că era însărcinată, potrivit lui Watson.

„Vreau să fiu cu tatăl meu!”

Tatăl ei a fost „ foarte uşurat

că fata lui a fost găsită, iar adolescenta a fost „ în extaz ” să se reîntâlnească cu tatăl ei și a tot exclamat: „ Vreau să fiu cu tatăl meu! Vreau să fiu cu tatăl meu! ”.

El [tatăl] a avut de-a face cu acest coșmar de un an și jumătate, iar acum fata se află într-un loc mult mai bun. Când poți aduce un copil teafăr acasă la familia lui, mai ales când a fost plecat un an și jumătate, nu-mi pot imagina prin ce a trecut, de aceea această misiune este atât de importantă pentru mine ”, a spus Watson.

Citește și: Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a înotat în ape înghețate

Mama fetei este acuzată de răpire, potrivit oficialilor din Michigan.

Autoritățile cred că mama și-a găsit fiica după ce aceasta a fugit și a început să o ascundă pe fată din casă în casă. Rezidenții casei ar putea fi, de asemenea, acuzați de adăpostirea și ascunderea unui fugar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si