Close sidebar
Close sidebar

O aeronavă a aterizat de urgenţă la Bucureşti după ce un pasager a decedat

Un avion a aterizat de urgență la Bucureşti după ce unui pasager i s-a făcut rău. În ciuda manevrelor de resuscitare, pasagerul a fost declarat decedat.

Diana Bostan,

Aeroport Otopeni


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, unui pasager i s-a făcut rău în timpul unui zbor de la Rhodos la Katovice.

Medicii au constatat decesul

Aeronava a aterizat de urgență, duminică, la București, după ce un pasager a acuzat stări de rău. Avionul a decolat de pe aeroportul din Rhodos și trebuia să ajungă la Katovice.

Citește și: Hagi și Gică Popescu, ținute impecabile în avionul spre Palma de Mallorca: ”Erau singurii îmbrăcați așa”

În urma intervenției echipelor medicale, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost declarat decedat, trupul bărbatului fiind preluat de reprezentanţii Institutului de Medicină Legală.  

Gestul inedit al unei stewardese! A amenințat cu bomba în avion, pentru a-și opri fostul iubit să plece cu noua sa parteneră

O stewardesă și-a ieșit din mințit și a amenințat cu o bombă, în avion. Femeia voia să îl oprească pe fostul ei partener să plece cu noua lui cucerire în vacanță.

Bărbatul ar fi urmat să plece în Miami cu noua sa iubită.

Daniela Carbone, o însoțitoare de bord la Aerolineas Argentinas, a amenințat cu bomba chiar înainte ca avionul să decoleze din Buenos Aires către Miami!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- S-a deschis Aeroportul Brașov – Ghimbav, primul aeroport construit în ultimii 50 de ani

Potrivit judecătorului federal Federico Villena, Daniela Carbone ar fi folosit telefonul mobil al fiicei sale pentru a lansa amenințarea nejustificată. 

Pentru a-și ascunde identitatea, a utilizat un software de distorsionare a vocii, potrivit rapoartelor.

„Spune-i căpitanului că am pus trei bombe. Nu vă mai jucați cu politica și verificați avionul, pentru că va exploda în mii de bucăți”, a spus Carbone.

Femeia l-a amenințat pe pilot, afirmând că știe unde merg copiii lui la școală. Autoritățile au arestat-o pe femeie, în cele din urmă. Ea a fost prinsă pe Aeroportul Internațional Ezeiza din Buenos Aires în aceeași zi în care a amenințat cu bomba.

Ce pedeapsă riscă femeia?

Daca va fi găsită vinovată, femeia poate petrece până la 6 ani în spatele gratiilor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei 270 de pasageri au fost nevoiți să fie evacuați din avion pentru a se asigura că sunt în siguranță.

Citește și: VIDEO- Creșterea amenințărilor în cer: Schimbările climatice amplifică turbulențele în timpul zborurilor în ultimii 40 de ani

Fostul iubit al însoțitoarei de bord, cunoscut sub numele de Picho, și noua sa iubită, lucrau și ei ca membri ai echipajului pe acel zbor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI