Close sidebar
Close sidebar

O altă victimă a lui Gheorghe Dincă a povestit ce i-a făcut bărbatul pe când era internată în spital

O fată din Vâlcea l-a recunoscut pe criminal la televizor și a povestit ce i s-a întâmplat.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am fost contactat de o persoană, care atunci când l-a văzut pe Dincă la televizor ca presupus criminal al Alexandrei, a rămas fără grai. În urmă cu aproape doi ani, a fost victima unei întâmplări. Pe 31 decembrie 2017, ora 16-17, o fată tânără, de vreo 24 de ani, era internată la Spitalul Judeţean Vâlcea. Pentru că nu este voie să fumezi, a ieşit la poarta spitalului să fumeze. La scurt timp s-a apropiat un personaj, pe care l-a văzut acum la televizor: Gheorghe Dincă.

Citeste si: Cazul Caracal: Criminaliştii sunt la locuinţa lui Gheorghe Dincă pentru prelevare de probe şi noi percheziţii

Citeste si: Gigi Becali, declarație tranșantă: „Gheorghe Dincă îl are de Diavol în el. Pe astfel de oameni i-aș chinui până închid ochii”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A intrat în vorbă cu ea, să-i facă declaraţii, să-i spună cât este de frumoasă, că sigur este de la ţară, căci doar acolo sunt fete aşa frumoase. Apoi a încercat să facă gesturi oarecum obscene, cu limba, şi a încercat să se aproprie. Bineînţeles că fata s-a dat într-o parte.

La care jandarmul, văzând ce se întâmplă, s-a îndreptat spre cei doi. Dincă a plecat rapid de acolo. Apoi fata l-a întrebat pe jandarm << Dar ce este cu acest om? Este internat?>>. Jandarmul i-a spus că nu, dar că a observat că intră în vorbă doar cu fete tinere şi frumoase, şi nu vorbeşte cu nimeni altcineva, femei sau bărbaţi.

Citeste si: Cine a intrat în casa lui Gheorghe Dincă, în timp ce Alexandra vorbea cu operatorii 112

Citeste si: Mesajul tatălui Alexandrei pentru operatorul și polițistul de la 112 care au vorbit cu Alexandra

Simplul fapt că jandarmul s-a apropiat de ei, poate a salvat viaţa fetei. Deci aria în care acest om a acţionat este mult mai amplă decât am crede. Cine ştie ce făcut şi la Vâlcea. În mod cert fata l-a recunoscut, era Gheorghe Dincă", a declarat un avocat, la Realitatea TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI