Cazul dispariției Alexandrei Măceșanu ține primele pagini ale presei de câteva zile. Toată România este revoltată și speră că fata de doar 15 ani va fi găsită în viață. Mai multe persoane publice au fost cutremurate de ceea ce i s-a întâmplat copilei și impresionați de durerea pe care o simte familia ei.

Gigi Becali, despre criminalul Gheorghe Dincă 

Printre persoanele care au avut o reacție vehementă se află și Gigi Becali.

Latifundiarul crede că violatorii și pedofilii merită cele mai aspre pedepse și că moartea ar fi prea blândă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Eu sunt primul care voi vota pentru castrarea pedofililor, violatorilor și criminalilor. Castrare chimică, tată! Doar un animal poate să facă așa ceva. Nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea, dar pe astfel de oameni i-aș băga la un loc și i-aș chinui până închid ochii. Eu nu l-aș omorî. Moartea ar fi prea simplu. Nu! Chinuiți până își dau ultima suflare. Mă uitam la el (n.r.

Gheorghe Dincă) și am realizat imediat că are demoni în el. Îl are pe Diavol în el.

M-am uitat o singură dată la el, când stătea jos, în momentul în care l-au reținut. Privirea aia nu aparține unui om normal. Mă repet, sunt de acord ca astfel de animale să fie castrate. Dar trebuie să întrebăm și Biserica. Pentru că, normal, cetatea decide. Dacă vrem să trăim sub astfel de legi, trebuie să întrebăm cetatea, biserica…”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si