Incidentul s-a produs în zona şoselei de centură a municipiul Târgovişte, unde o autospecială sanitară care se afla în misiune a intrat în coliziune cu un taxi.

În urma impactului, ambulanța a fost proiectată într-o altă maşină, care staţiona.

O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier, în Târgovişte

În urma accidentului nu au existat persoane rănite, anunță Poliţia judeţeană Târgovişte.

Potrivit aceleiași surse, atât autospeciala Serviciului de Ambulanţă, cât şi celelalte autovehicule implicate au fost avariate.

Citește și: Bărbatul care le-a răpit şi abuzat pe cele două fetițe din Vama Buzăului fusese eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu

Cinci tineri au fost răniţi într-un accident rutier după ce două autoturisme s-au ciocnit

Cinci tineri au fost răniţi în urma unui accident rutier care s-a produs sâmbătă seară, în judeţul Neamţ, după ce două maşini s-au ciocnit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit primelor date, victimele, cu vârste cuprinse între 15 şi 28 de ani, au fost transportate la spital.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a anunțat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă seară, la un accident rutier în comuna Podoleni, județul Neamț. 

Astfel, la locul accidentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM şi EPA) şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ. 

Citește și: Scene dramatice la Bicaz: un copil de patru ani a căzut de la etajul unui bloc. Mama sa se afla în altă cameră

Conform, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si