Close sidebar
Close sidebar

O ambulanță SMURD s-a răsturnat. Accident produs de către o șoferiță

O autospecială SMURD care se îndrepta spre un pacient care avea nevoie de îngrijiri medicale s-a răsturnat, sâmbătă, în Brăila după ce a fost lovită de un autoturism.

Andreea Bolocan,

Autospecială SMURD răsturnată

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, accidentul a avut loc pe raza municipiului Brăila, într-o intersecţie semaforizată.

Ambulanța se întrepta către un caz medical

Autospeciala SMURD care se îndrepta spre un caz medical a fost lovită de un autoturism condus de o femeie. În urma impactului, autospeciala s-a răsturnat pe şosea.

Citeste si: Tragedie. 19 oameni au murit pe loc într-o explozie uriașă. "Bilanțul va crește în următoarele ore"

Cei trei membri ai echipajului au fost evaluaţi la faţa locului şi vor fi transportaţi la spital.

Totodată, femeia care a lovit ambulanţa avea în maşină trei copii, nici ea şi nici copiii nu au fost răniţi. Potrivit ISU Brăila, accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Grivița și Școlilor și a fost implicată o ambulanță SMURD.

În ambulanță nu se afla niciun pacient

Ambulanța SMURD care se îndrepta către un caz și din fericire nu avea pacient.

În urma impactului destul de puternic, provocat de către șoferiță autospeciala s-a răsturnat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Scenă șocantă la metrou Dristor: O fată, salvată în ultima clipă din fața trenului. Metrorex promite panouri de protecție

Echipajul care se afla în ambulanța SMURD a fost evaluat de medicul de pe ambulanța SAJ. Cei doi paramedici de pe SMURD au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale.

" Cei doi paramedici sunt răniți, însă starea lor nu este gravă. Au contuzii la cap, membre și au primit îngrijiri medicale.

Șoferița nu a necesitat transportul la spital sau investigații medicale la fața locului, neavând probleme din acest punct de vedere. Către persoana către care se îndrepta echipajul a fost trimisă o altă ambulanță", a declarat, la Digi24, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Astfel de incidente se întâmplă des în zonele intens circulate, mulți șoferi nu sunt atenți și nu vad luminile ambulanțelor sau a mașinilor de poliție sau nu aud semnalele sonore produse de către acestea. Acest caz nu este unul singular, șoferii ar trebui să își mărească atenția, deoarece producând astfel de accidente, este pusă în joc viața mai multor persoane.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI