Close sidebar
Close sidebar

O bătrână a bătut un însoțitor de zbor din cauza unei băuturi

O femeie în vârstă a lovit un însoțitor de zbor. Acesta i-ar fi luat băutura din față.

Diana Puiu,

O bătrână a bătut un un însoțitor de zbor din cauza unei băuturi

[Sursa foto: Dailymail.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incident neobișnuit la bordul unei aeronave. Femeia de 70 de ani a devenit agresivă și a lovit un angajat în timpul zborului. Aceasta a fost escortată din avion, iar piloții au fost nevoiți să devieze aeronava spre Munich. Totul a început din cauză că nu i s-a desfăcut șampania pe care o avea în față.

Citeste si: VIDEO- Un medic de gardă a fost bătut de un pacient nervos

Un medic de gardă a fost bătut de un pacient nervos

Incident la Spitalul Municipal "Anghel Saligny" Fetești. Un medic pneumolog a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântu Apostol Andrei" din Constanța. Acesta fusese bătut de un pacient.

Femeia a fost bătută violent

"În noaptea de marți spre miercuri, 23/24 august a.c., s-a prezentat un cetățean de etnie romă din oraș care acuza dureri la un picior. În urma consultației, medicul i-a recomandat să se adreseze unei alte  unități medicale  pentru efectuarea unei radiografii la membrul cu probleme.

Citeste si: Mamă și copil, înjurați de o asistentă trezită din somn, la spital

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 Decizia a fost luată având în vedere faptul că Laboratorul de Radiologie al Spitalului Fetești nu avea program de lucru la ora la care pacientul a ajuns la spital.

Citeste si:  VIDEO| România, pe primul loc la șpaga dată în spitale, conform unui studiu realizat de Comisia Europeană

Mamă și copil, înjurați de o asistentă trezită din somn, la spital

O tânără mămică a ajuns noaptea trecută la spitalul din Focșani. Aceasta s-a prezentat cu copilul, dar au fost înjurați de o asistentă trezită din somn. Comportament neobișnuit din partea unei asistente de la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani.

Citeste si: Caz de malarie la Iași: bărbatul s-a întors din Camerun și a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi

Femeia a început să înjure o mămică și pe copilul ei, veniți la camera de gardă. Asistenta nu este la prima abatere. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI