Close sidebar
Close sidebar

O bătrână acuzată de crime în serie! A răpit și ucis o fetiţă de 8 ani

O bătrână în vârstă de 80 de ani a fost adusă în fața justiției pentru crime în serie, în Rusia. Sofia Jukova, o pensionară care a lucrat ca măcelar, e acuzată de 3 crime și suspectată de alte 4.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Una dintre victime e și o fetiță de 8 ani, pe care femeia a răpit-o și ucis-o. Mai mult decât atât, bătrâna ar fi sunat apoi părinții, spunând că fata dispărută e în siguranță.

Sofia Jukova a fost însă prinsă în luna februarie, după ce a fost descoperită prima crimă. În timpul anchetei, polițiștii au descoperit că bătrâna este un criminal în serie. Pensionara a ucis mai multe persoane în ultimii 14 ani.

Sofia Jukova, în vârstă de 80 de ani din orașul Habarovsk, din estul Rusiei, a fost acuzată de 3 crime.

Una dintre victime, o fetiță de 8 ani, a fost găsit în 2005. Polițiștii i-au găsit capul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După mai bine de 14 ani, criminaliștii ruși au găsit abia recent dovezi ale uciderii fetiței în apartamentul bătrânei. Pensionara a recunoscut că a răpit-o pe fetiță, Alexandra Alexeeva, fetița unor vecini.

Sofia a ținut-o captivă 3 săptămâni pe copilă, apoi a omorât-o și a tranșat-o, cu o zi înainte ca să-i fie găsit capul de către polițiști.

Părinții au primit un telefon misterios

În perioada în care fetița era ținută captivă, părinții ei au primit un telefon misterios, la telefon fiind o femeie, care le-a spus că fetița este în viață și că este bine. Apelul a fost făcut de la fabrica de cârnați unde bătrâna lucra, la acea vreme, ca măcelar.

Crima care a dat-o de gol pe bătrână

În februarie acest an femeia a fost prinsă cu o altă crimă. Victima fiind proprietarul apartamentului în care ea stătea cu chirie.

Bărbatul de 52 de ani, un imigrant din Ucraina, a fost ucis și tranșat, după aceeași metodă ca în cazul copilei de 8 ani. Câțiva copii au descoperit mâna vitimei într-un container de gunoi. Sofia Jukova depozitase organele bărbatului în frigiderul din casă, bătrâna fiind astfel suspectată și de canibalism.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"L-am ucis pe proprietar, dar m-a violat. Ce credeți că ar fi trebuit să fac?", a spus pensionara la proces.

Crimele nu se termină aici. Bătrâna și-a ucis și o prietenă

Cea de-a treia victimă a fost chiar o prietenă a Sofiei Jukova. Aceasta a recunoscut că a ucis-o, după ce polițiștii au găsit în apartamentul ei pașaportul dispărutei. Momentan cu au găsit trupul neînsuflețit al femeii.

Sofia Jukova este acum suspectată și de alte 4 crime misterioase. Toate s-au comis în zona în care femeia locuia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI