Close sidebar
Close sidebar

O batrana din Cluj a fost blocata in propria curte de autoritatile care au modernizat drumul national. Femeia nu a mai iesit din curte de cinci saptamani

Au modernizat drumul national, dar pe ea au blocat-o in propria curte. Este povestea tragicomica a unei batrane dintr-o comuna clujeana care de mai bine de cinci saptamani nu mai poate iesi cu masina din curte. Nu ca soseaua ar fi prost facuta dar Dorel i-a lasat in fata portii un cadou neasteptat. Priviti imaginile!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cam rar ne e dat sa-i vedem pe muncitorii tarii la lucru, dar si cand ies la treaba... lasa in urma lor dovezi de neclintit!

Ditamai cadoul i-au lasat unei batrane, in poarta, lucratorii de la drumuri. Mormanul de ciment si asfalt a ramas al nimanui, dupa ce oamenii platiti sa repare soseaua s-au vazut cu sacii in caruta! Femeia care s-a pricopsit cu minunea in poarta spune, disperata, ca le-a incercat pe toate, dar degeaba: toate unelte din gospodarie s-au rupt precum scobitorile in guguloiul de ciment! 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Grav este ca adunatura rezultate se pare din amestecul unor materiale rezistente o impedica pe femeie sa iasa cu masina din curte! 

Daca masina nu poate iesi din curte din cauza acelui morman de ciment, nici peste aceste borduri nu ar putea sa treaca pentru ca uitati-va cat sunt de inalte.

 

Reprezentantii sectiei drumuri nationale Cluj Napoca au refuzat sa ne ofere un punct de vedere, pe motiv ca sefii lor sunt in concediu! Acestia au dat insa asigurari ca isi vor repara greselile in cel mai scurt timp posibil.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI