Close sidebar
Close sidebar

O batranica de 84 de ani din Alba ofera o lectie de viata impresionanta. Pedaleaza zilnic 2 kilometri pentru a-si ingriji gradina

O batranica de 84 de ani din satul Galda de Sus, judetul Alba, e mai sprintena decat multi dintre noi. Tanti Florica merge zilnic cu bicicleta la gradina de legume, aflata la un kilometru de casa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

A primit bicicleta de la nepotul ei si de atunci nici ca se mai desparte de ea. Tot cu bicicleta transporta si legumele.

Sursa foto: Cătălin Cădan

”Mai bine merg cu bicicleta, decât pe jos. Mă rog la Dumnezeu în fiecare dimineaţă să-mi dea putere să pot să-mi fac treburile”, a spus bătrânica pentru ziarulunirea.ro.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

Este extrem de apreciata pentru energia sa. Toţi vecinii o admiră şi după cum a povestit, reacţia sătenilor când o văd pe bicicletă sună cam aşa: ”Ni la Ica, că noi nu mai putem şi ea merge pe bicicletă!”.

Sursa foto: Cătălin Cădan

Batranica spune ca va folosi bicicleta pana cand o vor tine puterile, mai ales ca ii face placere sa pedaleze pe ulitele satului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI