Nepotul femeii in varsta de 25 de ani a observat pe laptopul ei modul in care foloseste motorul de cautare.  "Te rog converteste aceste cifre romane MCMXCVIII mulţumesc", era cautarea tastata de bunica, urmata de raspunsul "1998".

I s-a parut extrem de amuzant asa ca a facut o fotografie pe care a postat-o pe Twitter. "Totuşi, nu mă aşteptam s-o vada asa multa lume", a declarat nepotul pentru bbc.com.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Postarea, publicata pe 9 iunie, a strans pana acum peste 29.000 de share-uri şi peste 42.000 de like-uri, iar bunicuta a devenit celebra pe internet,

"Am crezut că cineva baga raspunsurile acolo, asa ca mi s-a psrut firesc sa mulţumesc. Nu stiu cum functioneaza, să fiu sinceră", a declarat bunicuta care foloseste calculatorul de cate ori pe saptamana.

Nu doar miile de persoane au fost induiosati de postarea bunicii, ci si Google UK, care i-a transmis un mesaj pe Twitter. "Draga bunica, sper ca esti bine. Intr-o lume cu miliarde de cautari, a dumneavoastra ne-a făcut sa zâmbim. Si suntem din 1998.

Va multumim!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si