Un incendiu provocat intenționat a mistuit o locuință, în noaptea de joi spre vineri. Două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj de prim-ajutor SMURD au intervenit la fața locului. Incendiul a fost lichidat. O suprafață de 300 de metri pătrați a fost afectată, însă nu a fostnimeni rănit, imobilul fiind nelocuit.

Citește și: Incendiu violent la un bloc din Constanța: 37 de persoane au fost evacuate

Incendiu violent la un bloc din Constanța: 37 de persoane au fost evacuate

Un incendiu de proporţii a izbucnit la acoperişul unui bloc din Constanţa, acolo unde 37 de persoane au fost evacuate de pompieri, iar altele autoevacuate.

Cei de la ISU Constanța au transmis că  incendiul  se manifestă la acoperișul unui bloc turn din municipiu.

Citește și:  Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat casa familiei sale

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de stingere, flăcările fiind extinse pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi.

Autoritățile susțin că 37 de persoane au fost evacuate, iar altele s-au autoevacuat.

Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat casa familiei sale

Incendiu devastator în Bihor, unde un bărbat a dat foc casei familiei sale. Acoperişul, gemurile şi mobila au fost complet distruse, iar făptașul a fost reținut.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Budureasa îl bănuiesc pe bărbatul de 29 de ani că, la 10 februarie a.c.,

în timp ce se afla în imobilul de domiciliu, care aparţine mamei sale, pe fondul consumului de alcool, ar fi folosit o substanţă inflamabilă pentru a da foc, intenţionat, imobilului, cauzând astfel distrugerea, în totalitate, a acoperişului, geamurilor şi mobilierului interior”,   informează, joi, Poliţia judeţeană Bihor.

Conform anchetatorilor, prejudiciul total cauzat de acţiunile bărbatului a fost estimat la aproximativ 15.000 de lei.

Citește și: Incendiu de vegetație în județul Prahova. Pompierii intervin în aceste momente

„Poliţiştii Postului de Poliţie Budureasa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat”,   mai transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Citește și: Un copil a fost salvat de pompieri dintr-o casă inundată de fum, deși tatăl spusese că nu mai e nimeni în locuință


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si