O ceartă dintre doi oameni ai străzii s-a încheiat cu o crimă, produsă în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, unde a decedat câteva ore mai târziu. Acesta avea tăieturi în zona gâtului și a gurii și prezenta o puternicp halenă alcoolică.

Citeste si: Bătaie cu toporul și spray paralizant în Capitală, după o șicanare în trafic

Polițiștii au analizat imaginile video din zonă și s-a stabilit că incidentul a pornit în urma unui concflict între cei doi. Suspectul de omor este un bărbat din Botoșani, Roger Feraru, din același mediu al oamenilor străzii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un adolescent a fost luat la șuturi pe stradă de o șoferiță. Acesta a traversat prin loc nepermis

Cei doi ar fi consumat alcool sanitar în acea noapte, iar la un moment dat, s-au luat la bătaie. Suspectul este deja reținut în arest și urmează să fie înaintat Tribunalului Suceava.

Bătaie cu toporul pe o stradă din Capitală

Scene violente au fost surprinse în traficul din București, pe o stradă din Sectorul 2. Trei bărbați s-au luat la bătaie și și-au făcut dreptate cu un topor și spray paralizant.

Cei  trei bărbați implicați  s-au ales cu dosare penale după ce  și-au făcut dreptate cu topor și cu spray paralizant în trafic. 

Citeste si: Bărbatul de 19 ani, care și-a aruncat iubita de la etaj, a fost reținut. Tânăra a fost internată în spital

Potrivit imaginilor surprinse de camerele video se observă cum o șicanare în trafic degenerează și se transformă într-un atac șocant.

Cei trei indivizi implicați în scandal au fost identificați și se află în acest moment sub control judiciar. Aceștia sunt cercetați pentru trei infracțiuni: distrugere, îngreunarea traficului, dar şi tulburarea ordinii şi a liniştii publice. 

Citeste si: Femeie de 46 de ani din Slănic Prahova, găsită moartă după o ceartă cu concubinul

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei după ce unul dintre șoferi i-a tăiat calea celuilalt.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si