Close sidebar
Close sidebar

O celebra interpreta de muzica populara, urmarita de un blestem cumplit! A pierdut trei copii, insa nu renunta: “Mi-am dorit mai multi copii, dar nu a mai fost timp”

Mariana Ionescu Capitanescu, celebra cantareata de muzica populara, a suferit drama dupa drama.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artista a pierdut trei copii, insa, in ciuda acestor traume, nu se da batuta.  Invitata pe platoul de filmare al unei televiziuni, cantareata a fost intrebata ce ar face in cazul in care ar fi sa ramana insarcinata inca o data.

Mariana Ionescu Capitanescu a oferit un raspuns transant: "L-as pastra, daca as stii ca ar fi cineva care m-ar ajuta sa-l cresc. Oricum, eu mi-am dorit mai multi copii, mai mult de doi, dar nu a mai fost timp", a mai afirmat celebra interpreta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mariana Ionescu Capitanescu a pierdut primul copil in Canada. Bebelusul s-a nascut mort. Medicii canadieni i-au explicat ca nu trebuie sa faca niciun fel de tratament. Artista, care i-a ascultat, a ramas din nou insarcinata, insa a pierdut sarcina. Doctorii canadieni au insistat si i-au spus ca, daca se va trata, risca sa nasca un copil cu Sindromul Down.

Mariana Ionescu Capitanescu nu a mai avut incredere in acestia, iar la a treia sarcina, a venit in tara, unde copilul a fost salvat de medicii romani, potrivit spynews.ro.

A nasut un baiat perfect sanatos, care are acum aproape 22 ani. Apoi, interpreta de muzica populara a mai dorit un copil. A ramas insarcinata, insa nenorocirea avea s-o loveasca pentru a treia oara.

Mariana Ionescu Capitanescu a avut curajul sa incerce din nou si a reusit s-o nasca pe Tara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI