Prezentatoarea TV, era în anul 2000 un model foarte apreciat, iar colegii spuneau că va ajunge celebră. Opt ani mai târziu, Katie Piper a fost mutilată de iubitul ei. Un complice i-a aruncat acid sulfuric pe față, în plină stradă.

O celebră moderatoare TV a fost stropită cu acid sulfuric: „Omorâți-mă!”

Celebra prezentatoare a suferit arsuri foarte grave. Tânăra a înghițit acid și i-a intrat și în ochi. A fost transportată la spital unde a suferit 40 de operații estetice, iar timp de 23 de ore pe zi purta o mască de protecție.

Citeste si: În luna februarie, alege să dăruiești unul dintre aceste 5 buchete de trandafiri!

„Nu mă gâdeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească...Danny m-a sunat în noaptea dinainte și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi va schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest,” a declarat Katie.

O celebră moderatoare TV a fost stropită cu acid sulfuric: „Omorâți-mă!”

Aflată sub tratament, Katie orbise cu un ochi și comunica cu părinții ei prin scris, pentru că nu putea să vorbească. Femeia le-a scris într-un bilet, părinților săi: „Am murit?”, apoi

le-a cerut să-i fie curmate chinurile: „Omorâți-mă!”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Deși cicatriceie îmi vor rămâne pe viață, sunt extrem de fericită cu noua mea față frumoasă,” a transmis Katie Piper, după ce fața i-a fost refăcută.

În prezent, fostul model are o fundație caritabilă prin care ajută oamenii cu diverse probleme. Katie Piper este și ambasador al unui brand de produse de îngrijire pentru păr. (Citește și cazul înfiorător al femeii mutilate pe viață)

O celebră moderatoare TV a fost stropită cu acid sulfuric: „Omorâți-mă!”

Acum, britanica trăiește fericită alături de partenerul ei de viață, alături de care are două fetițe. „Frumusețea însemna pentru mine să fiu persoana cu cel mai frumos chip, persoana cea mai drăguță din încăperea în care mă aflam. Asta credeam că înseamnă frumusețea. Dar am realizat că, de fapt, nu în asta constă. Aceea era doar o falsă și o superficială perspectivă” a afirmat moderatoarea TV.

Citeste si: Lino Golden, Faimosul de la “Survivor Romania”, despre viata la 100 de kilograme! Cum a reusit artistul sa slabeasca 30 de kilograme in trei luni

Fostul iubit al lui Katie Piper, Daniel Lynch și complicele său Stefan Sylvestre au fost condamnați la închisoare pe viață.

Citeste si: VIDEO| Vot pentru eliminarea pensiilor speciale. Decizia aparține deputaților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si