Close sidebar
Close sidebar

O clădire din Moscova a fost atacată de drone ucrainene. Explozia a fost auzită în cartierul de afaceri al orașului

O clădire din Moscova a fost atacată de Ucraina, fiind provocată o explozie, auzită în cartierul de afaceri al orașului. Drona nu a provocat pagube, nici victime. Aceasta a fost distrusă de către apărarea aeriană.

Alexandra Bercea,

Clădire din Moscova, atacată de drone ucrainene

[Sursa foto: Twitter-NEXTA]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit primarului Serghei Sobianin, apărarea anti-aeriană a doborât drona. Resturile sale au căzut pe centrul expozițional, din Moscova.

"În această noapte, în timpul unei încercări de a atinge Moscova, forţele de apărare aeriană au distrus o dronă. Carcasa dronei a căzut în zona Centrului expozițional şi nu a provocat pagube semnificative clădirii", a declarat primarul Serghei Sobianin.

Atacul este cel mai recent din seria atacurilor asupra Moscovei.

Clădire din Moscova, atacată de drone ucrainene

[Sursa foto: Twitter-NEXTA]

Din filmările distribuite pe rețelele de socializare, poate fi observat un fum dens și gri, care se ridică pe cer, deasupra Moscovei.

Ucraina nu a comentat acest atac

Acest subiect nu a fost comentat de către Ucraina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Tensiuni la Marea Neagră. Turcia avertizează Rusia după focurile de armă trase în weekend

Atacul s-a produs în jurul orei locale 4.00 (1.00 GMT), potrivit Ministerului Apărării din Rusia.

Clădire din Moscova, atacată de drone ucrainene

[Sursa foto: Twitter-NEXTA]

De asemenea, acesta a declarat că, după ce sistemele de apărare anti-aeriană ale orașului au fost activate, drona ”şi-a schimbat traiectoria de zbor”.

Aceasta a căzut pe o clădire non-rezidenţială de pe malul Krasnopresnenskaya, o zonă a Moscovei unde au sediul mai multe clădiri guvernamentale. 

Drona nu a provocat ,,pagube semnificative''

Mai mult decât atât, ministerul a adăugat faptul că resturile dronei nu au produs incendiu, iar nimeni nu a suferit răni. De asemenea, ced Sobianin a afirmat că drona nu a provocat ”pagube semnificative” centrului expozițional, potrivit Digi24

Citește și: Ucraina se află tot mai aproape de aderarea la UE. ,,Naţiunile au dreptul la apărare. Noi construim arsenalul lumii libere împreună”

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI