Chiar si asa, Ramon si Martina Andazii si-au unit destinele duminica, in orasul italian Acquasanta Terme, in apropiere de epicentrul cutremurului care a zguduit centrul Italiei si care a luat 291 de vieti, lasand pustii orase intregi.

Visele li s-au naruit atunci cand preotul le-a spus ca altarul bisericii unde trebuia sa aiba loc ceremonia. Biserica s-a umplut e moilozm iar preotul a refuzat sa ii lase sa se casatoreasca in interiorul bisericii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Cand Don Giovanni a spus ca biserica nu este un loc sigur, i-am spus sotiei mele: Vreau sa facem nunta in Acquasanta Terme, pentru ca toata comunitatea are nevoie sa se gandeasca si la altceva in aceste momente. Imi place orasul acesta. Iubesc oamenii de aici. De ce mi-as face nunta in alt oras?", a declarat Adazzi, potrivit CNN.

In ciuda dezastrului, ei au mutat ceremonia oin centrul orasului, avand in fundal cladirile crapate.

Nunta, la care au participat zeci de oameni, a fost un moment de bucurie intr-o perioada de durere.

„Am fost foarte ingrijorata. Nu voiam sa creez si mai multe probleme pentru oras. Insa toata lumea a fost foarte draguta”, a declarat mireasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si