Close sidebar
Close sidebar

O clipa de fericire intr-o perioada neagra din istoria Italiei. Un cuplu s-a casatorit printre daramaturi, la 4 zile dupa cutremurul devastator din Italia

Si-au planuit nunta perfecta de mai bine de un an. Rochia, costumul, restaurantul, totul era pregatit. Cu patru zile inainte de cea mai importanta zi a vietii lor, o parte din biserica s-a daramat dupa cutremurul devastator.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiar si asa, Ramon si Martina Andazii si-au unit destinele duminica, in orasul italian Acquasanta Terme, in apropiere de epicentrul cutremurului care a zguduit centrul Italiei si care a luat 291 de vieti, lasand pustii orase intregi.

Visele li s-au naruit atunci cand preotul le-a spus ca altarul bisericii unde trebuia sa aiba loc ceremonia. Biserica s-a umplut e moilozm iar preotul a refuzat sa ii lase sa se casatoreasca in interiorul bisericii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Cand Don Giovanni a spus ca biserica nu este un loc sigur, i-am spus sotiei mele: Vreau sa facem nunta in Acquasanta Terme, pentru ca toata comunitatea are nevoie sa se gandeasca si la altceva in aceste momente. Imi place orasul acesta. Iubesc oamenii de aici. De ce mi-as face nunta in alt oras?", a declarat Adazzi, potrivit CNN.

In ciuda dezastrului, ei au mutat ceremonia oin centrul orasului, avand in fundal cladirile crapate.

Nunta, la care au participat zeci de oameni, a fost un moment de bucurie intr-o perioada de durere.

„Am fost foarte ingrijorata. Nu voiam sa creez si mai multe probleme pentru oras. Insa toata lumea a fost foarte draguta”, a declarat mireasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI