Close sidebar
Close sidebar

O companie din Cluj le plateste angajatilor pranzul si chiar si cina

Exista si romani pe care pauza de masa nu-i mai arde la buzunar! Mai nou, dupa modelul occidental, angajatorii le fac cinste salariatilor cu pranzul, ba chiar si cu cina, pe care le suporta din buzunarul propriu! Un astfel de exemplu am gasit la Cluj.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Restaurantul cu meniuri culese din bucatariile lumii este, de fapt, cantina unei corporatii care are grija ca angajatii, in mare parte tineri, sa fie mereu satui si fericiti. Senvisurile reci de la colt de strada au fost inlocuite cu preparate calde si gustoase al caror pret e chiar mai mic:

Catalin Voican- angajat firma de it: Compania ne subventioneaza jumatate din costul mesei.

Alexandru Debreczeni- manager restaurant: Meniul il pregatim inainte cu o saptamana pentru saptamana care urmeaza, le trimitem de obicei joi sau vineri, astfel ei au timp sa isi aleaga preparatele pe care vor sa le consume saptamana viitoare.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 Brandusa Borza- angajata firma de it: Ai senzatia ca mananci ca acasa.

Decontat pe jumatate de angajator, un meniu cu desert n-ajunge sa coste mai mult de 18 lei… Pe langa cheltuiala redusa pe mancare, tinerii care- la angajare- asteapta si altceva decat un salariu motivant, iau masa cand au pofta.

Alexandru Debreczeni- manager restaurant: Programul este de dimineata de la ora 8 pana la 23, maxima clientelei este intre 12 si 13.30.

Iustina Cimpoeshu- anagajata firma de it: Urcam doar un etaj, e tot timpul masa pregatita. Preparatele sunt proaspete, vezi chiar cum se prepara.

Nu doar iubirea trece prin stomac, iar dovada e un sondaj facut recent de americani: rezultatul a aratat ca eficienta la locul de munca depinde in mare parte de satisfactia de dupa masa.

Conditia e una singura: ca meniul sa le asigure angajatilor necesarul de energie pentru o zi intreaga!  

Iustina Cimpoeshu- anagajata firma de it: Mananc tot timpul o supa pentru ca ajuta foarte mult, urmand ca felul doi sa fie care sa reziste pana seara.

Pana la incheierea programului de lucru, e loc si de gustari: angajatorii cu mentalitate occidentala tin cont nu doar de fericirea celor care le-aduc profit, ci si de sanatatea lor!  
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI