Close sidebar
Close sidebar

O comuna din tara a cerut Prefecturii sa declare starea de alerta din cauza gunoaielor din localitate: "E periculos sa stai aici! Trebuie izolat totul"

Suntem in anul 2016 si intalnim un caz in care Primaria unei comune din Romania a cerut celor de la Prefectura sa declare starea de alerta in oras din cauza mizeriei din localitate.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Primariei Floresti spun ca deseurile menajere nu mai pot fi colectate de la locuitori si ca trebuie declarata starea de alerta." Concret, la mijlocul acestei luni, operatorul de servicii de salubritate, Quatro Eco Salub, a fost notificat de catre Salprest Rampa de suspendarea contractului care permitea operatorului depozitarea deseurilor in rampa agentului economic amintit. Aceasta rampa s-a umplut si nu poate primi noi transporturi", se arata intr-un comunicat al Primariei remis catre cei de la Vocea Transivlaniei.

Cel mai mult de suferit au cei aproape 40.000 de locuitori ai comunei care traiesc intr-o mizerie si intr-un miros care nu poate fi suportat.

Desi lucrurile sunt grave, cei de la Prefectura au refuzat sa emita acordul pentru declararea starii de urgenta. Detalii complexe, AICI.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI