Close sidebar
Close sidebar

O comunitate întreagă îl roagă să se întoarcă acasă! "Îi simţim lipsa şi îl aşteptăm acasă. Nu e nebun şi nouă ne e drag de el!"

E tristeţe mare în localitatea unde se află Schitul Ţibucani, schit de la care a dispărut în urmă cu ceva timp preotul Hrisostom Filipescu. A fost o întreagă telenovelă în legătură cu dispariţia, dar acum preotul a fost găsit.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El se află pe teritoriul Germaniei şi a declarat că deocamdată nu doreşte să se întoarcă în ţară. "Astăzi, 14 noiembrie a.c., în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul I.P.J. Neamţ, bărbatul de 33 de ani, din localitatea Ţibucani, a fost depistat pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, iar la solicitarea acestuia nu putem comunica locaţia exactă în care se află", arată IPJ Neamţ.

Din informaţiile pe care le dau public ziarele locale, se pare că părintele spune că a plecat după ce persoane din Biserică au făcut presiuni asupra lui şi ar fi declarat că este nebun.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Bătrânii din comunitate spun că îi simt lipsa şi că vor ca părintele Hrisostom Filipescu să se întoarcă la Schitul Ţibucani. "Ar fi greu că era un părinte calm, frumo, vorbea calm cu lumea. Ar fi o pierdere mare.

Nu a făcut rău la nimeni. Ştim că e plecat, dar nu ştim unde", a spus o enoriaşă.

"Ştim că e sechestrat sau plecat în Germania. Dacă nu se mai întoarce la schit ar fi o pierdere pentru comună. Avea enoriaşi din toată ţara. Veneau maşini de peste tot aici la noi", spune şi altcineva.

Cu lacrimi în ochi, un bărbat a spus că îi lipseşte părintele.

"E păcat de el. Făcea slujbe să le înţeleagă tot prostul. Mare pierdere", a spus acesta.

Detalii despre acest caz ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI